PROJECTEN Nieuws / Ontdek één van onze innovaties !
28.08.2018

Ontdek één van onze innovaties !

Architect Work 2018 Vignette

Architect@Work 2018 vindt plaats op 12 en 13 september in Rotterdam Ahoy. Architect@Work is het platform voor architecten om inspiratie op te doen en innovaties te ontdekken. Dit jaar geldt als hoofdthema Architectuur & Licht. Gerflor, specialist op het gebied van soepele vloerbedekking en wandbescherming, is aanwezig op stand 225 en toont u graag haar nieuwste innovatie.

Het interieur heeft een belangrijke invloed op het welzijn van de gebruikers en bezoeker. Het gekozen design voor een vloer speelt hierin een grote rol. Wij tonen u op onze stand 225 graag onze nieuwe 3D designs binnen onze Premium collectie. Dus loop bij ons binnen voor een 3D Flooring Experience en ervaar met eigen ogen onze nieuwe stoere, zachte, eerlijke en romantische designs binnen onze Premium Collectie en de flexibiliteit die u krijgt in het creëren van uw eigen design afgestemd op de sfeer die u wilt creëren.

De Premium collectie bezit een homogene toplaag met een design door en door en is daarmee geschikt voor ruimten die intensief worden gebruikt zoals zorginstellingen of onderwijsinstellingen. Een gratis toegangsbewijs kunt u verkrijgen door een mail te sturen naar marketingbenelux@gerflor.com. Graag zien wij u op onze stand 225 in Rotterdam Ahoy.

Het Gerflor Benelux team