Geselecteerde documenten

Ontvang direct per e-mail alle documenten die u hebt geselecteerd.

0
Uw selectie van documenten
PROJECTEN NieuwsTop collectie Taralay Premium vernieuwd
28.04.2014

Top collectie Taralay Premium vernieuwd

De top collectie Taralay Premium, de oplossing voor ruimten met intensief gebruik, is ingrijpend vernieuwd! Zowel de Taralay Premium Comfort als de Taralay Premium Compact verwelkomen tien nieuwe kleuren in vijf designlijnen (Indiana, Costa Rica, Brazilia, Metallica en Fusion). Daarnaast introduceert Gerflor een geheel nieuwe designlijn: Taralay Premium Osmoz. Met Osmoz speelt Gerflor in op de vraag naar neutrale trendkleuren.
Ook is de oppervlaktebehandeling Protecsol® verbeterd. Dankzij de vernieuwde behandeling, Protecsol®2, zijn de vinylvloeren nog vlekbestendiger en wordt het design versterkt door de matte uitstraling.

Verbeterde oppervlaktebehandeling Protecsol®2

Taralay Premium is een heterogene geperste vinyl vloerbedekking die ongekend sterk is.  De vloerbedekking heeft een homogene slijtlaag van 100 % PVC ( dikte > 1 mm) met ingewerkt design en is versterkt met een glasvezelraster. De vloeren behouden hierdoor hun uitstraling, ook na langdurig en intensief gebruik. Het is daarom de ideale oplossing voor ruimten die intensief belopen worden, zoals winkels, scholen, kantoren en ziekenhuizen

Protecsol® is ontwikkeld en gepatenteerd door Gerflor. Gerflor blijft continu innoveren en dat heeft geresulteerd in een vernieuwde versie: Protecsol®2. De oppervlaktebehandeling is nu nog bestendiger tegen vlekken en heeft een matte uitstraling die het design versterkt.

Vanaf heden wordt de vernieuwde Protecsol®2-behandeling op alle Taralay Premium-vloeren toegepast. Het afstotende effect voorkomt het binnendringen van producten (bijvoorbeeld eosine, betadine) zodat het ontstaan van vlekken tot het minimum wordt gereduceerd. Belangrijk voordeel is bovendien dat het niet noodzakelijk is om een nieuwe beschermingslaag aan te brengen tijdens de gehele levensduur.

Nieuwe kleuren en nieuwe collectie

Niet alleen op gebied van techniek en duurzaamheid loopt Gerflor voorop, de vloerenspecialist besteedt ook veel aandacht aan design. De Taralay Premium-collectie, verkrijgbaar in Compact en Comfort versie, verwelkomt tien nieuwe kleuren in de designlijnen Indiana, Brazilia, Costa Rica, Metallica en Fusion.

NIEUW: Taralay Premium Osmoz

Daarnaast introduceert Gerflor een geheel nieuwe designlijn: Taralay Premium Osmoz. Met Osmoz speelt Gerflor in op de vraag naar neutrale trendkleuren. Osmoz biedt keuze uit tien neutrale tinten, zoals warm grijs en off white en aangevuld met zeven frisse Osmoz-kleuren.

Alle kleuren zijn uitstekend met elkaar te combineren. Alle nieuwe kleuren en designs zijn vanaf heden leverbaar.

Voordelen Taralay Premium van Gerflor

• Geschikt voor intensief gebruik (slijtklasse T).

• Verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Compact en Comfort, met keuze uit tientallen kleuren en dessins.

• Creëer uw eigen kleuren met MyTaralay via www.mytaralaybygerflor.com (New colours coming soon!)

• Standaard voorzien van vernieuwde Protecsol®2-toplaag: matte uitstraling, vlekbestendig en bespaart op onderhoudskosten.

• Taralay Premium Comfort: geluidsdempende eigenschappen (ca. 16 dB).

• Duurzaam geproduceerd:  gerecycled vinyl in de rug/tussenlaag & 40 % hernieuwbare materialen of mineralen.

• 100% recyclebaar.