Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-coronavirus

Coronavirus: behandelde vloeren om verspreiding tegen te gaan

Als voornaamste leverancier van vloer- en wandbekleding voor de gezondheidszorg en laboratoriums helpen we jou om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

Onze bekledingen en accessoires zijn geanalyseerd door virologen en leveren daadwerkelijk uitstekende prestaties. 

Hygiene

Een antivirale laag op onze vloeren

Wanneer mensen die besmet zijn met het coronavirus niezen, verspreiden ze druppeltjes die op de vloer terechtkomen. Daarom is vloerbedekking een belangrijk factor bij de verspreiding van het virus. Onze oplossing om deze oppervlakken te beveiligen? Bekleding en accessoires met een antivirale werking. Onze vloeren zijn getest volgens de ISO 21702-norm door het onafhankelijke laboratorium Virhealth, en haalden daarbij uitstekende resultaten: 

  • 99,7% minder virusdeeltjes na 2 uur op onze vloeren die een oppervlaktebehandeling met Evercare of Protecsol 2 hebben ondergaan 
  • 99,9% minder virusdeeltjes na 2 uur op onze SPM Lineatouch-leuningen 
gerflor-sub-segment-hospitals-bloc-1

Ons assortiment is ontworpen voor ruimtes met strenge hygiënenormen

Bekleding en accessoires voor de gezondheidszorg, voor gecontroleerde omgevingen of voor de lifescience-industrie: we ontwerpen producten die uitstekend presteren wat betreft hygiëne. Vier Gerflor-assortimenten kunnen de verspreiding van het virus tegengaan: 

gerflor-coronavirus-bloc-2

Enkele producten uit de Gerflor-assortimenten die de verspreiding van het virus kunnen tegengaan

Ontdek onze andere oplossingen voor een perfecte hygiëne

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.