Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-new-website-header

Een nieuwe website die aansluit op al uw verwachtingen

Onze nieuwe website is opnieuw ontworpen met u en voor u! Deze nieuwe site is een belangrijk hulpmiddel in onze samenwerking om u te ondersteunen bij het succesvol afronden van uw projecten en daarbij tijd te besparen.

Corporate
Een verbeterde gebruikerservaring

Met een modern en verfijnd nieuw design hebben wij geprobeerd uw bezoekervaring zo soepel mogelijk te maken en inspiratie te bieden bij het bekijken van onze producten.

new-website-1.jpg
Alle productinformatie is in een paar klikken toegankelijk

Het vinden van het juiste product en de juiste kleuren voor uw project is een van de belangrijkste doeleinden van onze website. Wij hebben ook alles in het werk gesteld om de toegang tot producten en aanverwante documenten te optimaliseren.

Technische datasheets, installatiehandleidingen, certificaten enz. kunt u vanaf nu allemaal toevoegen aan uw favorieten waardoor u deze snel terug kunt vinden.

Zo bespaart u tijd bij elke stap van onze samenwerking.

Bekijk documentatie
new-website-2.jpg
Wij helpen u graag om het meest geschikte Gerflor-product voor uw project te vinden

Een ziekenhuis renoveren, een school bouwen, een winkelroute optimaliseren of een industrieterrein moderniseren: deze projecten zijn zeer verschillend en elk toepassingsgebied vereist specifieke expertise.

Gerflor beschikt over uitgebreide deskundigheid op toepassingsgebied en de nieuwe website zal u helpen om specifieke oplossingen te vinden voor elk probleem. Daarnaast willen wij u graag inspireren met de mooiste projecten!

Gerflor begrijpt en voldoet aan uw specifieke eisen door hun expertise.

Bekijk referenties
new-website-3.jpg
Maak gebruik van al onze slimme tools!

"Interior Designer" is onze simulatiehulp waarmee u Gerflor-producten in verschillende posities en omgevingen kunt bekijken. Het is direct geïntegreerd op de pagina's van de nieuwe website en volgt u tijdens het surfen om u te helpen het resultaat te visualiseren.

Upload direct een foto van uw locatie vanaf uw mobiele telefoon en zie meteen het resultaat met nieuwe Gerflor vloeren.

Gerflor helpt u met het visualiseren van het eindresultaat.

Bekijk deze tool
new-website-4.jpg
Maak uw project werkelijkheid

Op alle productpagina's kunt u gemakkelijk Gerflor contactinformatie vinden en gratis stalen bestellen.

De stalen worden binnen enkele dagen bij het door uw geselecteerde adres afgeleverd, zodat u onze producten kunt ervaren.

Onze experts staan voor u klaar indien u vragen heeft.

Contacteer een expert
new-website-5.jpg
Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.