Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-linoleum-by-gerflor

Linoleum: ontdek de Gerflor DLW oplossingen

Bij Gerflor zijn we ervan overtuigd dat architectuur ons leven beter kan maken. De natuur is onze grootste inspiratiebron en daarom biedt de DLW Linoleum-collectie architecten maar liefst 159 op de natuur geïnspireerde kleuren om hun creativiteit te prikkelen. 

Product

Een historische merk

Linoleum werd in 1863 uitgevonden door Mr. Frederick Walton, en in 2018 nam de Gerflor-groep de linoleumactiviteiten van DLW over. Deze revolutionaire vloer wordt sinds 1882 geproduceerd in de DLW-fabriek in het Duitse Delmenhorst en heeft al de grootste architecten voor zich gewonnen. 

Gabriel Von Seidl in 1913, Mies van der Rohe en Gropius in 1928, Le Corbusier in 1958, Jean Nouvel in 1992 en Herzog et Demeuron in 2008: linoleum van DLW is altijd goed, ongeacht tijdperk of stijl. 

Meer weten over Linoleum
gerflor-usine-DLW

Linoleum van Gerflor, een hoogwaardig product

DLW Linoleum wordt sinds 1882 in Duitsland geproduceerd en wordt al ruim een eeuw door de grootste architecten toegepast. 

En terecht: het is een krachtig, natuurlijk materiaal verkrijgbaar in een breed scala van dessins en kleuren, zodat er altijd wel een goede match is voor ook de moeilijkste projecten. 

Ontdek meer
gerflor-product-image-linoleum.jpg

DLW Linoleum, van nature duurzaam

Linoleum, dat voor 98% bestaat uit natuurlijke (biologische of minerale) ingrediënten, is onze meest duurzame vloeroplossingen! Omdat het ook gerecyclede content bevat en 100% recyclebaar is, slaat het naadloos aan op een circulaire economie.

Linoleum en het milieu
sustainable-lino.jpg

Neocare: onze revolutionaire oppervlaktebeschermer

Neocare oppervlaktebehandeling, exclusief ontwikkeld voor DLW linoleum, heeft uitzonderlijke technische eigenschappen en is oplosmiddelvrij.

Ontdek meer over de exclusieve Neocare oppervlaktebehandeling
gerflor-neocare-bloc-3-lino

Bekijk onze DWL Linoleum vloeroplossingen

Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.