Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
image_17.jpg

Personalisering voor commerciële en tertiaire gebouwen

Wil jij een opvallende identiteit voor uw bedrijf creëren, of een merk wat meer promoten?  Dat kan met onze service om vloeren op maat te maken voor een unieke uitstraling! 

Ontdek onze kleurenpersonalisatie en configuratietool 

Design

Drie aanpassingsopties, drie manieren om uw ideeën te realiseren

1 - Kleuren

Personaliseer uw vloer

Een bestaand ontwerp met uw kleurenkeuze 

Bepaal zelf de kleurstelling van uw project door andere kleuren te kiezen voor het dessin van uw keuze. Dit kan in onze Taralay Impression-, Taralay Premium-, MySag²- en MyCreation 70-collecties. 

We kunnen specifieke kleuren voor u maken die we niet in onze standaardcatalogus aanbieden. U kunt uit een palet van ongeveer 150 tinten de basiskleur voor de vloer en de kleuren voor de verschillende elementen die samen het dessin vormen, kiezen. Deze service wordt met name aangeboden bij onze Taralay-vloeren, in de zogenaamde standaardproductie (kalandering). 

nest-rose.jpg

2 - Bibliotheek

Personaliseer uw vloer

Exclusieve designs 

Maak een keuze uit een selectie van exclusieve designs die onze artistieke afdeling in lijn met huidige en verwachte trends in design, architectuur en mode heeft gemaakt. 

parquet-squared_-_salon_-_cordon.jpg

3. Personalisering

Personaliseer uw vloer

Uw eigen ontwerp op een Gerflor-vloer 

Versterk de beeldidentiteit van uw bedrijf of dat van uw klant door uw logo en/of uw eigen ontwerp te laten printen.  Stuur ons uw eigen ontwerp, dan zullen wij dat printen met digitale printtechnologie

gerflor-slider-jobref-confluence1.jpg

Onze personaliseringsservices: logo's maken

Logo's, vloermarkeringen, gekleurde inlays en dergelijke. Kies de gewenste kleuren, dan kunnen wij gaan snijden met onze waterstraalsnijtechnologie.

Meer informatie over waterstraalsnijden
rs44452_shooting-collaborateurs-tarare_mg_8616.jpg
MyFloor: kleurenpersonalisatie en configuratietool

Creëer met MyFloor online uw eigen kleur en gebruik deze in een van de vele voorbeeldruimten of upload uw eigen foto. U kunt zelfs een staal van uw online test bestellen om er zeker van te zijn dat uw aangepaste kleur volledig aan uw behoeften voldoet voordat je de definitieve bestelling plaatst. 

Ervaar onze tool
image_12.jpg

Ontdek meer over personalisering voor sportvloeren

Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.