Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
sport-court-tarare

Sport Court: de nieuwe generatie vloeren voor verschillende buitensporten

Sport Court maakt al sinds 1974 sportterreinen: het bedrijf ontwikkelt vloeren die optimale prestaties en bescherming garanderen, en makkelijk te installeren en te onderhouden zijn. Het universele aanbod van Sport Court is aantrekkelijk voor speelplaatsen bij scholen, maar ook voor losse wedstrijden en lokale voetbalstadions. 

Brands

Prestaties en veiligheid op het terrein

De innovatieve PowerGame+-vloer van Sport Court biedt uitstekende technische prestaties: 

  • Bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden: de beste bescherming tegen UV en een structuur met dubbel raster waardoor de vloer na regen snel weer droog is. 
  • Optimaal comfort: stabiele tegels voor uitstekend stuitergedrag van de bal en het meest efficiënte kliktegelsysteem voor goede atletische prestaties. 
  • Betere bescherming: schokabsorptie om vermoeidheid, pijnlijke gewrichten en letsel door vallen te beperken. 
sport-court-tarare
sport-court-avant-apres

Met het PowerGame+-tegelsysteem van Sport Court is het leggen en het onderhoud van buitenbanen een stuk eenvoudiger: 

  • Snelle montage en demontage met het kliksysteem: vier uur voor het leggen van 1.000 m2 vloer en twee uur voor het aanbrengen van de lijnen. 
  • Onderhoudsvriendelijk: geen hoge kosten voor het vernieuwen of zandstralen van het oppervlak, en bladeren en andere resten verdwijnen met het regenwater onder de tegels. 

Dat betekent dat dit systeem kan worden aangepast aan verschillende situaties: 

  • Losse wedstrijden, met de mogelijkheid om het veld snel en makkelijk weer op te ruimen. 
  • Snelle renovatie of aanleg van buitenbanen, schoolpleinen of lokale stadions. 

Ontdek ons assortiment

"De Sport Court-vloer voldoet aan de vereisten van de club voor het zaalvoetbal en biedt ook de prestatieniveaus die de spelers verwachten. Deze technische oplossing biedt bovendien de gemeente meer flexibiliteit, met name voor schoolsporten." 

Sébastien Pessoa, Development Project Lead, Franse voetbalbond 

sport-court-tarare
sport-court

Uniek ontworpen sportbanen 

Een ander voordeel van Sport Court is dat de PowerGame+-vloer verkrijgbaar is in meerdere kleuren en kan worden aangepast met het logo of de kleuren van de club of school. Oude asfaltbanen worden in slechts één dag omgetoverd tot prachtige nieuwe sportbanen. 

sport-court

Sport Court, partner van de belangrijkste sportfederaties

'Sport Court'-vloeren zijn gecertificeerd door de belangrijkste internationale sportfederaties: Fédération Française de Football (FFF), Fédération Internationale de Basketball (FIBA) en FIBA 3X3 basketbal, International Floorball Federation (IFF), Internationale Handbalfederatie (IHF) en de Fédération Internationale de Volleyball (FIVB).

Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.