Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-slider-landing-page-tlay-imp_0.jpg

Taralay Impression: een unieke, prachtige en milieuvriendelijke collectie, speciaal voor u ontworpen.

Taralay Impression heeft een nieuwe look!

De referentiecollectie voor hoge verkeersintensiteit toepassingen is herzien om aan al uw behoeften te voldoen. Een verrijkt assortiment decors, nieuwe concepten, vloer/wand combinaties en accessoires om perfecte harmonieën te creëren... Een globale oplossing, zorgvuldig ontworpen om uw projecten te verbeteren.

Product

Taralay Impression...

1 COLLECTIE 4 OPLOSSINGEN

Een compleet aanbod voor al uw projecten.

Taralay Impression is voor u bedacht, wat uw behoefte ook is. Onze exclusieve productconstructies zijn ontwikkeld op basis van het gekozen type installatie: gelijmd of losliggend. Kies met een gerust hart uw systeem!

Taralay Impression : een origineel en exclusief gamma

De Taralay Impression collectie is opnieuw ontworpen en zit vol met nieuwe mogelijkheden. Hout, mineraal, textiel en grafische effecten kunnen worden gecoördineerd met onze trap-, wand- en vloeroplossingen.

gerflor-slider-landing-page-tlay-imp-originalite.jpg
Taralay Impression : een reeks gedachten voor u

Gerflor oplossingen, om uw leven te vergemakkelijken 

Bij Gerflor streven we ernaar u ondersteuning te bieden die verder gaat dan alleen het aanbieden van onze producten. We streven ernaar u te helpen vermoeidheid door zware rolbelasting te verminderen, u te helpen bij het kiezen van vloeren die een goede veroudering bevorderen en u te begeleiden bij het kiezen van de juiste installatiemethode voor uw specifieke projectbehoeften.

gerflor-slider-landing-page-tlay-imp-pensee-pour-vous.jpg
Taralay Impression HOP: eco-ontwerp gewaardeerd in elk stadium van de levenscyclus

Gerflor streeft naar transparantie over de koolstofimpact van haar producten door middel van levenscyclusanalyses. Deze worden gecertificeerd door een onafhankelijk laboratorium en zijn beschikbaar in de milieu- en gezondheidsinformatiebladen (EDS).

gerflor-slider-landing-page-tlay-imp-eco-conception.jpg

U heeft een project? Neem contact met ons op!

Alleen getallen zijn toegestaan

Bedankt voor uw verzoek.

Terug naar het formulier

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.