Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
museum

Maritiem museum

Type
Museum
Place
Rotterdam, Nederland
Size
200 m²
Products
Uni Walton: 0095, Spring Blue, Uni Walton: 0088, Chestnut, Uni Walton: 0059, Frost Grey

Maritiem museum

  • Architect                                        Marleen Vos
  • Stoffeerder                                    De Projectinrichter Rotterdam
museaum
museum
museum
Museum
Museum
Museum
Museum

Het Maritiem Museum in Rotterdam is een fascinerende bestemming voor liefhebbers van de maritieme geschiedenis. Gelegen aan de prachtige haven van Rotterdam, biedt het museum een boeiende en interactieve ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.

Het museum heeft onlangs een renovatieproject ondergaan om de uitstraling en functionaliteit van de tentoonstellingsruimtes te verbeteren. Bij deze renovatie hebben ze gekozen voor hoogwaardige vloerbedekking om een moderne en duurzame uitstraling te creëren. Het Maritiem Museum heeft de vloeren van Gerflor gebruikt, met name het DLW Uni Walton-assortiment.

De keuze voor Gerflor's DLW Uni Walton is een bewuste keuze geweest vanwege de kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek van het product. De vloeren zien er niet alleen prachtig uit, maar bieden ook uitstekende prestaties op het gebied van slijtvastheid en geluidsabsorptie, waardoor ze ideaal zijn voor een drukbezocht museum.

Met de nieuwe vloeren van Gerflor heeft het Maritiem Museum een frisse en eigentijdse uitstraling gekregen, terwijl ze tegelijkertijd voldoen aan de hoge eisen van een drukke museumomgeving. Bezoekers kunnen nu genieten van een comfortabele en visueel aantrekkelijke setting terwijl ze zich verdiepen in de rijke maritieme geschiedenis die het museum te bieden heeft.

Het Maritiem Museum in Rotterdam blijft een must-visit bestemming voor iedereen die geïnteresseerd is in de maritieme wereld. Of je nu een liefhebber bent van schepen, navigatie of gewoon de indrukwekkende haven van Rotterdam wilt verkennen, het museum biedt een unieke ervaring die verrijkt wordt door de prachtige vloeren van Gerflor's DLW Uni Walton.

Kom langs en ontdek zelf de prachtige tentoonstellingen en geniet van de warme en gastvrije sfeer van het Maritiem Museum, allemaal op een vloer die zorgvuldig is gekozen om de algehele beleving te verbeteren.

Museum
Museum
Museum
Museum
Museum
Museum
Museum
Museum
Museum
Museum
Museum
Museum
Museum
Museum
Museum
museum
museum
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.