Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
atelier

Openbare Brede School Het Atelier in Diemen

Type
School
Place
Diemen
Project type
Nieuwbouw
Size
4000 m²
Products
Colorette Aluminium Grey

Openbare Brede School Het Atelier

  • Architect Mecanoo
  • Aannemer Dura Vermeer
  • Maasdam (stoffeerder)

Wij zijn verheugd om een van onze nieuwste projecten aan te kondigen: de Openbare Brede School Het Atelier in Diemen, uitgevoerd over een oppervlakte van 4.000 vierkante meter, afgewerkt met het hoogwaardige Colorette Aluminium Grey. Dit project is tot stand gekomen door de samenwerking tussen het vooraanstaande architectenbureau Mecanoo en de gerenommeerde bouwonderneming Dura Vermeer, met professionele stoffering verzorgd door Maasdam.

De Openbare Brede School Het Atelier vertegenwoordigt een innovatief concept binnen het educatieve domein, ontworpen om zowel leer- als ontwikkelingsmogelijkheden te bieden binnen een moderne en functionele omgeving. Het project belichaamt een mijlpaal in onze portfolio, waarbij een nadruk ligt op duurzaamheid, esthetiek en de integratie met de omliggende gemeenschap van Diemen.

Wij anticiperen met enthousiasme op de voortgang van dit project en de toekomstige bijdrage ervan aan de gemeenschap in Diemen.

atelier
atelier
atelier
atelier
atelier
atelier
atelier

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service
This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.