Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-hospitals

Vloerbedekkingen en muurbescherming in ziekenhuizen

Als wereldleider in vloerbedekking en wandbescherming voor ziekenhuizen heeft Gerflor een breed assortiment producten, om te voldoen aan alle eisen van verschillende delen van een ziekenhuis: maximale hygiëne in de operatiekamer, weerstand tegen verkeer in drukke ruimtes en vloercomfort in de behandelkamer. Gerflor biedt specifieke en decoratieve oplossingen met een combinatie van duurzaamheid en prestaties, die aansluiten bij de wensen van alle gebruikers in een ziekenhuis.

Aanpassen aan zeer specifieke eisen

Om aan de specifieke eisen van de verschillende zones van het ziekenhuis te voldoen, bieden wij producten aan die aan zeer hoge eisen voldoen:

  • Ongeëvenaarde weerstand tegen verkeer met bijzonder duurzame vloeren
  • Uitzonderlijk hygiënisch dankzij de antibacteriële en antivirale eigenschappen van onze gespecialiseerde assortimenten
  • Uiterst onderhoudsvriendelijk dankzij de nieuwste generatie vlekbestendige behandelingen die met zachte en milieuvriendelijke producten kunnen worden gereinigd 
  • Een breed scala aan dessins en kleuren voor wand- en vloerbekleding, met in het bijzonder een collectie die is afgestemd op mensen met een ziekte en de mogelijkheid om uw vloerbedekking aan te passen dankzij een ontwerpservice op maat.
  • Het beste compromis tussen weerstand tegen achterblijvende indrukken, verplaatsingsgemak en akoestisch comfort voor een aangename vloerbedekking voor het dagelijks leven
  • Zeer gemakkelijk te installeren dankzij vloerbedekkingen die zonder onderbreking in drukke omgevingen kunnen worden geïnstalleerd
  • Veiligheid dankzij antislipvloeren en leuningen
gerflor-sub-segment-hospitals-bloc-1
Gerflor zet zich in voor het milieu
we care / we act

De teams van Gerflor hebben klanten en het milieu altijd centraal gesteld.
Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingselementen zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan, het leven van de gebruikers te vergemakkelijken en hun gezondheid te beschermen. Ze zijn ook milieuvriendelijk, zowel in de manier waarop ze zijn ontworpen als in de opties die beschikbaar zijn aan het einde van hun levensduur.

Ontdek onze beloften
gerflor-img-environnement.jpg
Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.