Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-sub-segment-hotels

Vloeren voor hotels

Onze vloeren zijn ontworpen voor hotelmanagers, werknemers, gasten en zijn ervoor gemaakt om alle hotels uitstekende prestaties te bieden op het gebied van onderhoudsgemak, comfort en design.

Een combinatie van gebruiksgemak en stijlvol design

Voor de inrichting van gangen met een hoge verkeersintensiteit, ruimtes die frequent worden schoongemaakt, restaurants met strenge hygiëne-eisen, hebben wij ultra-efficiënte vloeren ontworpen die:

  • Eenvoudige installatie die een snelle renovatie mogelijk maakt, zodat de gerenoveerde ruimten zo snel mogelijk weer in gebruik kunnen worden genomen. 
  • Ultra hygiënisch dankzij antibacteriële en antivirale eigenschappen en oppervlaktebehandelingen die het onderhoud vergemakkelijken.
  • Een strak design met een breed scala aan ontwerpen en kleuren die het mogelijk maken om deze aan te passen aan ieder merkimago.
  • Akoestisch comfort met impactgeluidreductie, ideaal voor uw modulaire ruimtes en vergaderzalen.
  • Welzijn en veiligheid gekoppeld aan de kwaliteit van de binnenlucht dankzij zeer beperkte VOC-uitstoot. 
  • Een productassortiment dat is ontworpen om de toegang voor alle gasten in de verschillende zones van het hotel te vergemakkelijken (leuningen, bewegwijzering, tactiele rails, enz.) 
gerflor-sub-segment-hotels-bloc-1
Gerflor zet zich in voor het milieu
we care / we act

De teams van Gerflor hebben klanten en het milieu altijd centraal gesteld.
Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingselementen zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan, het leven van de gebruikers te vergemakkelijken en hun gezondheid te beschermen. Ze zijn ook milieuvriendelijk, zowel in de manier waarop ze zijn ontworpen als in de opties die beschikbaar zijn aan het einde van hun levensduur.

Ontdek onze beloften
gerflor-img-environnement.jpg
Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.