Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-retail

Moderne en comfortabele vloeren voor winkelketens, warenhuizen en banken

Om kantoren een moderne en innovatieve uitstraling te geven tijdens de renovatie van hun vloeren, heeft Gerflor comfortabele, modulaire en aanpasbare vloeroplossingen ontworpen. Onze speciale assortimenten, met name de LVT's (Luxury Vinyl Tiles), helpen om van werkruimtes een comfortabele plek te maken.

Creëer een verwelkomende omgeving

Onder onze retailproducten hebben wij een LVT (Luxury Vinyl Tiles) vloerencollectie voor een bijzonder strakke uitstraling. Onze vloeren zijn gemakkelijk te installeren en passen zich aan uw omgeving aan:

  • Innovatieve vloerbedekkingen: realistische hout of keramische lijkende tegels en een grote verscheidenheid aan patronen en kleuren voor een unieke vloer.
  • Modulaire vloeren: los te leggen tegels en planken met standaard afmetingen waarmee op de werkvloer verschillende zones gecreëerd kunnen worden. 
  • Comfortabele producten: akoestische vloerbedekkingen voor een rustige en gastvrije omgeving 
gerflor-sub-segment-retail-bloc1
Gerflor zet zich in voor het milieu
we care / we act

De teams van Gerflor hebben klanten en het milieu altijd centraal gesteld.
Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingselementen zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan, het leven van de gebruikers te vergemakkelijken en hun gezondheid te beschermen. Ze zijn ook milieuvriendelijk, zowel in de manier waarop ze zijn ontworpen als in de opties die beschikbaar zijn aan het einde van hun levensduur.

Ontdek onze beloften
gerflor-img-environnement.jpg
Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.