Geselecteerde documenten

Ontvang direct per e-mail alle documenten die u hebt geselecteerd.

0
Uw selectie van documenten

 

 

MyTaralay

"Exclusieve Gerflor service!"

De prestaties van het Taralay Premium assortiment in de kleuren van uw keuze! Met een ruim aanbod van vier designs en palet van meer dan 150 kleuren, heeft u de mogelijkheid om uw eigen kleur te kiezen. Deze service is geschikt voor projecten van meer dan 2.000 m2. De applicatie stelt u in staat om uw eigen vloerbedekking te visualiseren op uw computer en online een drukproef te bestellen.

Try it on

My Logo Taraflex

Geef uw sporthal uw identiteit!

Logo's van uw club, tekening, naam van uw stad of (familie)wapen ... Dankzij de waterstraalsnijtechnologie is alles mogelijk met zeer nauwkeurige precisie en detail. Uit het bestand dat u ons toestuurt, kan onze ontwerper uw tekening of illustratie reproduceren in CAP.

U geeft aan welk product uit de Taraflex collecties u gekozen heeft, de kleuren en de grootte van het logo, en wij gaan aan de slag voor u! ... Een unieke service ... Laat u inspireren! 

Contact met ons op

Logos

" Creëer uw eigen vloer! " 

Van logo´s tot het leggen van patronen: alles is mogelijk, dankzij onze watersnijmachine. Alle vormen zijn door de gedetailleerde nauwkeurigheid uitvoerbaar. De Gerflor-technische teams kunnen een ontwerp of een afdeelding reproduceren. U kiest de kleuren en het snijden kan beginnen! Een unieke service om uw eigen vloerbedekking te creëren. Laat u inspireren!

Contact met ons op

Marktleider

Vloerbedekkingsoplossingen

Verantwoordelijk

Gerecyclede materialen, recycling van afgedankte producten, ISO14001

Multi-specialist

Specifieke antwoorden op de behoeften van twintig marktsegmenten

Team van experts

Toewijding aan het succes van onze klanten

Klantensucces

Dagelijkse toewijding om onze klanten kwaliteit te garanderen.