Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
rs62610_generique_douche_bamboolotus_linen_horizontal_web-lpr.jpg

De doucheoplossingen van Gerflor

De Gerflor douchesystemen Taradouche en Taradouche Hybride zijn gegarandeerd veilig dankzij de antislipvloeren. Ze zijn bovendien ontwikkeld voor een perfecte waterdichtheid in de doucheruimte en een harmonieuze afstemming van de vloer met de muur. 

Deze systemen voldoen aan de toegankelijkheidsnorm, die garandeert dat de verschillende delen van publiek toegankelijke instellingen inderdaad voor iedereen toegankelijk zijn. 

Het Taradouche systeem

Het Taradouche-systeem biedt een volkomen hygiënische en veilige oplossing voor douches in ziekenhuizen, verzorgingshuizen, bijzondere woonvormen en dergelijke. 

Met de op elkaar afgestemde muur- en vloerbekledingen kan er een warme en tijdloze sfeer worden gecreëerd. 

Het systeem is makkelijk te leggen met de verkrijgbare accessoires en is volledig waterdicht. 

Download brochure
rs62612_generique_douche_detail_bamboo_lotus_linen_esterel-scr.jpg

Het hybride douchesysteem

Met deze hybride oplossing kun je de volgende PVC-douchevloeren van Gerflor combineren: Elegance SD, Taralay Sécurité SD en Taralay Ultra Plus SD, en muurtegels. 

Het is de enige en unieke oplossing die is goedgekeurd door het CSTB, het Franse wetenschappelijk en technisch centrum voor de bouw, onder ATex-nr. 2687.V2) 

gerflor-slider-taradouche-hybride_1.jpg

Ontdek ons assortiment op het gebied van douchesystemen

Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.