Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-plus-quun-sol-v2.jpg

Creation LVT is meer dan alleen een vloer, het is een compleet aanbod

De nieuwe Creation collectie is zoveel meer dan alleen een LVT, er is ook een complete set vloeraccessoires om volledig aan uw projectwensen te voldoen

Bij Gerflor weten we dat het bij renovaties niet alleen om de vloer gaat en dat bij de start van een project elk klein detail belangrijk is. Daarom hebben wij, als specialist in vloeroplossingen, een compleet assortiment accessoires ontworpen die bij onze vloeren passen.

Product

Een compleet assortiment interieuraccessoires die perfect bij uw vloer passen

r16388891-2e0d2c.jpg

Esthetiek aan het einde van de planken

Decoratie is een hoge prioriteit bij elk vloerproject. Zelfs als de vloer het grootste deel van het oppervlak beslaat, zit de perfecte uitstraling in de uiteindelijke afwerking. Om ervoor te zorgen dat elke afwerking uw verwachtingen overtreft, heeft Gerflor een complete reeks designprofielen ontwikkeld, zodat elk nieuw Creation LVT-product zijn eigen unieke afwerking heeft.

Design plinten

Wij bieden een breed gamma plinten aan die beschikbaar zijn in alle nieuwe LVT-collecties van Creation, ze passen perfect bij de vloer.
Deze plinten zijn verkrijgbaar in 2 materiaaluitvoeringen: Vinyl en MDF.

Afwerkingsstrip

Bovendien hebben we aan onze collectie een design afwerkingsstrip toegevoegd die beschikbaar is in 30 kleurstellingen. Zo heeft u alle hulpmiddelen in handen om kwalitatieve en zeer esthetische projecten uit te voeren.

gerflor-accessoires-coverstrip.jpg

Ondervloeren

Omdat jouw comfort altijd belangrijk is

Gerflor biedt een reeks onderlagen voor installatie onder onze Creation 30/40/55 Solid Clic LVT's:

  • Voor een alles-in-één akoestische oplossing vult u onze Creation Solid Clic LVT aan met onze Silence Plus 19 dB, Acoustic 15 dB of  Acoustic Plus 19 dB ondervloer.
  • Voor een snelle en flexibele installatie met onze Creation dryback glue down LVT, kiest u onze Smart Fix 16 dB onderlaag.

Het gebruik van onze ondervloeren is perfect voor extra loopcomfort en geluidsreductie (van 15 tot 19 dB) ; waardoor vloeren gemak\\\kelijk te bewonen of te bewerken zijn.

gerflor-accessoires-acoustic-all-in-one-drupal.jpg

Ontdek ons assortiment entreematten om uw vloerproject te voltooien.

Entreematten

Perfect voor als u voor een schone ruimte moet zorgen

Een vloer moet er te allen tijden er goed uit zien. Om jou daarbij te helpen heeft Gerflor een assortiment met entreematten. Deze entreematten vangen vuil op bij de ingang van het gebouw, waardoor ze een vloer te beschermen tegen mogelijke krassen 

Een effectief mattensysteem zal ook helpen om het risico van uitglijden en struikelen te minimaliseren. Uiteindeljk zullen ook onderhoudskosten dalen. Daarbij zal het algemene uiterlijk van uw interne vloerbedekking verbeteren omdat de hoeveelheid vuil en vocht die een gebouw binnenkomt aanzienlijk verminderd.

gerflor-accessoires-tapis-dentree.jpg

Meer over de nieuwe Creation LVT collectie

Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.