Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-segment-healthcare-bloc-1.jpg

Gerflor, uw partner voor een perfecte hygiëne

Als experts op het gebied van vloer- en wandbekleding voor de gezondheidszorg en laboratoriums helpen we u om de sanitaire veiligheid van gebouwen te garanderen. 

Vinylvloeren die tegen reiniging met bijtende middelen kunnen, bekleding met een antivirale laag, vloersignalering voor social distancing: we bieden oplossingen voor alle problemen op het gebied van hygiëne.

Hygiene

Onze oplossingen voor het desinfecteren van publieke gebouwen

Als toonaangevende leverancier van vloer- en wandbedekking voor de gezondheidszorg en laboratoriums bieden we vloerbedekking van vinyl die speciaal is aangepast aan de strengste desinfectieprotocollen.

Meer weten
image-slider-desinfection.jpg

Onze behandelde vloeren om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan

Als voornaamste leverancier van vloer- en wandbekleding voor de gezondheidszorg en cleanrooms helpen we u om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Meer weten
gerflor-coronavirus

Ons aanbod in vloermarkeringen om social distancing eenvoudiger te maken

Gerflor biedt permanente of tijdelijke oplossingen voor vloermarkeringen om ervoor te zorgen dat mensen binnen een gebouw een veilige afstand van elkaar houden.

Meer weten
gerflor-social-distancing

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.