Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-slider-landing-page-tlay-imp-eco-conception.jpg

Taralay Impression : een origineel en exclusief assortiment

De Taralay Impression collectie is voor u opnieuw ontworpen en zit vol nieuwe mogelijkheden. Hout, mineraal, textiel en grafische effecten kunnen worden gecoördineerd met onze trap-, wand- en vloeroplossingen.

Product

Een collectie rijk aan decors voor onbeperkte mogelijkheden

96 ontwerpen, nog meer met My Taralay Digital Printing.
100% coördinerend en bijpassend.

Wij doen er alles aan om uw projecten te vergemakkelijken. Wij werken eraan om u aanvullende producten aan te bieden die perfect passen bij de vloeren die u kiest (andere vloervoorstellen, wandoplossingen en accessoires). Creëer nieuwe omgevingen zonder grenzen, in hun geheel! 

Ontdek onze werelden en blader door de sferen

We zijn verheugd om ons nieuwe palet te introduceren met de nieuwste toevoegingen van Biophilia, Black & White en Happy design concepten. Het Biophilia-concept haalt inspiratie uit de natuur en vindt deze op een subtiele grafische manier opnieuw uit. Het brengt een gevoel van zachtheid, licht en natuurlijkheid in uw ruimtes. Het Happy-concept is speciaal ontworpen voor de onderwijssector en biedt sprankelende en educatieve voorstellen. Met onze Black & White-decors ten slotte kunt u een sterke esthetische identiteit voor uw projecten creëren.

envol-forest-uni-dark-green-ambiance.jpg

Envol Forest - 1099

35479.jpg

Habana 3D Blossom - 1100

gerflor-slider-pure.jpg

Pure Wool Grey - 1072

gerflor-slider-cemento.jpg

Cemento Napoli - 1024

gerflor-slider-nest.jpg

Nest Blue - 1051

35492.jpg

Happy Number Grey - 1103

35474.jpg

Happy Form - 1101

gerflor-slider-fusion.jpg

Fusion Wood Nature - 1104

gerflor-jungle-slider.jpg

Jungle Green - 1039

gerflor-slider-kube.jpg

Flipkube Indigo - 1042

gerflor-slider-finess.jpg

Finesse Poudre - 1066

gerflor-slider-lobby-nature.jpg

Nature Oak Clear - 1055

gerflor-slider-rivau.jpg

Rivau Nature - 1110

34540.jpg

Terrazzo Brescia - 1059

gerflor-slider-chess.jpg

Chess B&W - 1041

gerflor-slider-charme.jpg

Charme Kraft - 1093

gerflor-slider-gentleman.jpg

Gentleman Denim - 1068

gerflor-slider-nido.jpg

Nido Teal - 1037

HET BOS

PERSPECTIEVEN VERRIJKEN

Onze nieuwe reeks interpretaties, structureel, gestructureerd of omhullend, heeft tot doel een verbinding tot stand te brengen tussen mensen en hun leefruimtes. Deze innovatieve ontwerpen creëren een naadloze verbinding tussen vrouwen, mannen en hun omgeving en zorgen voor een unieke en boeiende ervaring.

gerflor-moodboard-wood-tlay-imp-2023_1.jpg
TEXTIELE EFFECTEN

De warmte en het comfort van een geweven drager in natuurlijke vezels met ronde kleuren, combineren perfect in openbare ruimtes om zachte en subtiel vintage sferen te creëren.

gerflor-moodboard-textile-tlay-imp-2023_0.jpg
MINERALE ATMOSFEREN

Ze zijn elegant en vaag retro: een spel van harmonie tussen neutrale en gekleurde tonen, uitbarstingen van marmer en polychrome nuances... een meervoudige en heldere mineraliteit.

gerflor-moodboard-mineral-tlay-imp-2023_0.jpg
NATUURLIJK GEÏNSPIREERDE GRAPHICS

Het is een bijzondere intentie, die de natuur in het centrum van onze inspiratie plaatst: de lichtheid van de bladeren die door de wind worden opgetild, de weelderigheid van de tropische bossen of het strakke netwerk van de bijennesten, maken van onze nieuwe decors een geherinterpreteerde ode aan Moeder Natuur.

gerflor-moodboard-graphic-tlay-imp-2023_3.jpg

100% coördineerbaar

Wij bieden een uitgebreide reeks mogelijke combinaties om u te helpen bij uw projecten, gaande van vloeren tot muur- en trapoplossingen. Met talloze beschikbare opties kunt u unieke en gepersonaliseerde ontwerpen creëren die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Contact us
35480.jpg
Nieuwe ontwerpen My Taralay Impression
Geen grenzen meer met digitaal drukken!

Als u uw bedrijf wilt onderscheiden en uw naamsbekendheid wilt versterken, waarom begint u dan niet met het ontwerp van uw keuze, met een uniek kleurenpalet? Bij Gerflor bieden we een scala aan specifieke kleuren, buiten wat beschikbaar is in onze standaard catalogus, en we kunnen zelfs uw voorkeur kleuren uit RAL, Pantone, NCS, of andere bronnen. Laat ons u helpen een statement te maken met uw project en een duidelijke visuele identiteit te creëren voor uw merk.

Meer informatie
gerflor-my-tlay-impression.jpg

The Taralay Impression range is also...

Meer informatie over Taralay Impression HOP

U heeft een project? Neem contact met ons op!

Alleen getallen zijn toegestaan

Dank u voor uw verzoek.

Terug naar het formulier

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.