Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-slider-landing-page-tlay-imp-pensee-pour-vous.jpg

Taralay Impressie : een reeks gedachten voor u

Gerflor oplossingen, om uw leven te vereenvoudigen 

Gerflor wil u ondersteuning bieden die verder gaat dan het product. Vermindering van vermoeidheid bij belasting, begeleiding bij de keuze van vloeren die goed verouderen, of de keuze van uw installatiemethode ongeacht uw project.
Een heel ecosysteem van diensten is voor u ontworpen.

Product

Een collectie ten dienste van de gebruikers

Wij begrijpen dat elk project zijn eigen unieke uitdagingen en eisen heeft. Daarom streven wij ernaar uw werk zoveel mogelijk te vereenvoudigen. Onze Taralay Impression collectie is ontworpen voor een breed scala aan toepassingen, zelfs in omgevingen met hoge eisen. Wij bieden verschillende versies van het product, waaronder die met akoestisch comfort om een optimale leeromgeving te bevorderen, maar ook compacte versies die ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes zoals entreehallen. Ons doel is u veelzijdige en betrouwbare oplossingen te bieden die aan uw behoeften voldoen.

rs77760_tl_impression_ehpad_pure_wool_beige-ambiance-lpr_0.jpg

Voor zorginstellingen

gerflor-slider-pure.jpg

Voor scholen

Eén collectie, 4 oplossingen

We zijn blij te kunnen aankondigen dat ons nieuwe Taralay Impression assortiment wordt uitgebreid om u nog meer mogelijkheden te bieden om uit te kiezen. Ons assortiment is nu verkrijgbaar in zowel losliggende (HOP) als verlijmde versies, en in compacte of akoestische versies, zodat u de oplossing kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. Kies gewoon het decor en het vloertype die bij uw voorkeuren en projectvereisten passen, en laat ons de rest verzorgen.

Taralay Impression of Taralay Impression HOP?

Compacte versie

Gemakkelijk te rollen en bestand tegen ponsen:

Taralay Impression Compact voor uw gelijmde installatie, en Taralay Impression HOP Compact voor uw losse installatie.

gerflor-tlay-compact-hall-daccueil.jpg
Taralay Impression of Taralay Impression HOP?

Akoestische versie

Hoogwaardige akoestische isolatie:

Taralay Impression Acoustic voor uw gelijmde installatie en Taralay Impression HOP Acoustic voor uw losliggende installatie.

gerflor-tlay-acoustic-chambre_1.jpg

Taralay Impression, producten ontworpen om het leven van gebruikers te vergemakkelijken

Wij hebben onze nieuwe producten ontwikkeld met twee belangrijke doelstellingen voor ogen. Ten eerste wilden we het vloeronderhoud vergemakkelijken en het gebruik van water en schoonmaakmiddelen tot een minimum beperken. Ten tweede wilden we de belasting verminderen voor gebruikers die zware rollende lasten over de vloeren moeten verplaatsen, zodat onze producten niet alleen duurzaam maar ook gebruiksvriendelijk zijn.

PROTECSOL®2, eenvoudig dagelijks onderhoud

Onze technologische innovatie Protecsol²® is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hygiëne-eisen van bepaalde omgevingen (sanitair, scholen, enz.). Het is een unieke oppervlaktebehandeling, gehard door UV-stralen en met meerdere voordelen. Kies uw vloer met een gerust hart.

Minder schoonmaaktijd & besparingen
Laag verbruik van water en schoonmaakproducten
Bestand tegen chemicaliën

De waterafstotende werking verhindert het binnendringen van vlekkende producten.
Bij alle andere producten op de markt nestelen vlekken zich in de vloerbedekking.

(Betadine vloertest)

gerflor-protecsol-betadine.jpg

Minder duwwerk

Wij weten dat de keuze van een vloer van grote invloed is op het welzijn van de gebruikers en/of werknemers van een vestiging. Daarom bieden wij een verscheidenheid aan vloeropties, allemaal ontwikkeld om aan uw eisen te voldoen, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek.

gerflor-tlay-impression-charges-lourdes.jpg

Gerflor oplossingen begeleiden gezond ouder worden

Naarmate de samenleving ouder wordt, is het bevorderen van gezond ouder worden een dringende kwestie geworden. In deze context is er steeds meer aandacht voor de ondersteuning van mensen met dementie.

De sleutels tot het kiezen van een geschikte vloer

Wat is dementie?

Dementie is een syndroom dat zich bij verschillende neurologische ziekten kan manifesteren, waarvan de ziekte van Alzheimer een van de bekendste is. Het wordt gekenmerkt door de geleidelijke degeneratie van specifieke neuronen, wat leidt tot problemen met het geheugen, de cognitieve functie, het gedrag en het uitvoeren van dagelijkse taken.

Gerflor maakt deel uit van deze aanpak om gezond ouder worden te ondersteunen door decoraties en kleuren te ontwikkelen die aangepast zijn aan deze ziekten.

Contrasterende kleuren

De elementen van dezelfde ruimte (vloeren, muren, accessoires) moeten contrasterende kleuren hebben om de driedimensionale perceptie van de verschillende ruimten te verbeteren en zo beweging te stimuleren. Het is ook belangrijk rekening te houden met de lichtreflectie-index (LRV*) van de verschillende elementen.

Alle LRV's van de Gerflor assortimenten zijn beschikbaar op onze website en onze communicatiemiddelen.

*LRV: Lichtreflectiewaarde

gerflor-tlay-imp-pure-wool-grey.jpg
"Zachte" en weinig gemarkeerde patronen

Te sterke of te drukke patronen moet u vermijden, evenals zwart, dat tot blokkerende reacties zou kunnen leiden door visuele barrières. Het is daarom raadzaam de voorkeur te geven aan vervaagde patronen.

Veel Gerflor decors en kleuren zijn verkrijgbaar in effen of vage patronen, die perfect geschikt zijn.

jpg
Matte vloeren

Naast de meer realistische uitstraling wordt een matte vloer als veiliger ervaren. Glanzende vloeren kunnen namelijk nat lijken, waardoor demente mensen huiverig worden en het risico om te vallen toeneemt.

Met de nieuwste generatie oppervlaktebehandelingen die Gerflor heeft ontwikkeld (met name Protecsol® 2 en EvercareTM) kunnen producten een matte uitstraling krijgen.

gerflor-tlay-imp-sols-mats.jpg
Akoestisch comfort

Het is noodzakelijk om de voorkeur te geven aan akoestische producten die de demping van de omgevingsgeluiden mogelijk maken en zo een rustiger en kalmere sfeer creëren.

Veel Gerflor collecties bieden akoestische isolatie. Taralay Impression bijvoorbeeld heeft een akoestische isolatie van 19 dB (akoestische versie) en 8 dB (compacte versie).

gerflor-tlay-imp-confort-acoustique.jpg

De Taralay Impression serie is ook...

U heeft een project? Neem contact met ons op!

Alleen getallen zijn toegestaan

Dank u voor uw aanvraag.

Terug naar het formulier

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.