Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Fiteasy Beernem
Fiteasy Beernem
Fiteasy Beernem

Fiteasy Beernem

Type
Sportfaciliteit
Place
Beernem, België
Project type
Nieuwbouw
Size
300m²
Products
Taraflex Evolution, Creation 55 Clic en Powershock

Een veelzijdig, duurzaam en esthetisch sportassortiment, vindt het Beernemse fitnesscenter

Fitnesscenter Fitneasy is een sterke groeier, waardoor het de voorbije jaren een paar keer van naam en adres is veranderd. In 2016 verhuisde het naar een splinternieuw pand met een ‘industriële look & feel’, wat meteen de vrije teugel liet voor verdere afwerking en inrichting. De Gerflor vloeren bewezen dat ook sober ingerichte ruimten mooi, degelijk en comfortabel kunnen zijn.

Dè kampioen in sportvloeren

Fitneasy heeft zijn constant stijgend aantal leden niet alleen te danken aan de kwaliteit van de aangeboden cardiotraining, krachttraining, groepslessen, Crossmaxx, persoonlijke begeleiding en wellness. “Het nieuwe gebouw is een soort ruwe betonnen doos geworden, precies wat wij voor ogen hadden. Vervolgens hebben wij het gebouw minimalistisch ingericht om een aparte sfeer te creëren. De vloeren van Gerflor dragen daar aanzienlijk toe bij. En het is duidelijk dat onze leden dit waarderen”, stelt Tijl Maenhout, Manager van Fitneasy.

Omdat de activiteiten van ruimte tot ruimte sterk verschillen – en dit in de vloerbekleding tot uiting moest komen – koos Fitneasy uiteindelijk voor drie verschillende soorten Gerflor vloeren. “Het assortiment van Gerflor is zo uitgebreid, dat wij echt het ideale product hebben gevonden voor elk deel van het fitnesscenter. Zalen met of zonder trainingstoestellen? Voor de vloerbelasting maakt dat een groot verschil”, weet Tijl Maenhout.

Fiteasy Beernem
Fiteasy Beernem
Fiteasy Beernem
Fiteasy Beernem
Fiteasy Beernem

Op de vloer:

125 m2 Gerflor Powershock 60 waar zonder vaste toestellen wordt getraind (functional training en TRX). Deze 6mm dikke en uiterst duurzame sportvloer kan de lichaamsbewegingen perfect absorberen én is bovendien bestand tegen het gebruik van losse gewichten tot wel 75kg die vaak op de grond vallen tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Tegelijk biedt de vloer het comfort en de grip die sporters tijdens de soms zeer intensieve training nodig hebben. 150 m2 Gerflor Taraflex Multi Use in de ruimte voor groepslessen. Een 6,2 mm dikke, stevige en duurzame PVC-vloer met een houtdesign, dat de ruimte een warme sfeer geeft, met pluspunten als een goed schokdempend vermogen en eenvoudig onderhoud. Deze sportvloer is ideaal voor groepslessen, maar ook voor spinning. Het gewicht van de spinningfietsen vormen geen probleem 20 m2 Gerflor Creation Clic 55 rond de bar. Deze vloer is beschikbaar in tegels en stroken die heel gemakkelijk en waterdicht in elkaar klikken. Gezellige houtuitstraling en zeer duurzaam, hoewel de zone rond de bar bij Fitneasy niet aan strenge eisen moest voldoen.

Gerflor, for better performance

Gerflor voldoet aan de allerhoogste eisen die aan sportvloeren worden gesteld. Niet voor niets is Gerflor wereldwijd dé nummer 1 in indoor sportvloeren. Bovendien bieden we voor iedere ruimte – van sportzaal tot douches en kleedkamers – een totaalpakket voor vloeren en wanden. Veilig, comfortabel, ijzersterk, vrij van groot onderhoud én de perfecte basis voor sportieve prestaties. Profs en recreatieve spelers zullen het bevestigen. Gerflor biedt jou álle power die je zoekt.

Tevreden klant

Na een jaar intensief gebruik van de drie vloeroppervlakken door een stijgend aantal leden stelt Tijl Maenhout opgetogen vast dat de Gerflor vloerbedekkingen perfect voldoen aan de verwachtingen: “Het zijn zeer goede, onderhoudsvriendelijke, uiterst degelijke producten. Installateur Multistep uit Kuurne heeft deze vloeren vlekkeloos gelegd en prima afgewerkt.”

De pluspunten volgens Fitneasy:

  • Uitgebreid Gerflor assortiment
  • Degelijk en duurzaam
  • Schokdemping
  • Comfortabel en mooi
  • Perfecte afwerking door de installateur

Relevante artikelen:

Wees als allereerste op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste toegang tot het meest recente nieuws en meer!

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.