Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-fitness

Vloerbedekkingen voor fitness

Voor de inrichting van fitnesscentra's heeft Gerflor een uitgebreid assortiment wand- en vloerbedekkingen ontworpen voor de verschillende ruimtes. Wat maken onze sportproducten zo bijzonder? Ze zijn bestand tegen een hoge verkeersintensiteit, trillingen van loopbanden, zware sportmaterialen en zorgen tegelijkertijd voor een mooie omgeving voor de leden van een sportschool.

Zorgen voor een veilige en aangename omgeving voor sporters

Diverse activiteiten zoals trillingen op de loopband, zware gewichten, druk verkeer: sportclubs zijn onderhevig aan de meest uiteenlopende belastingen. Onze Gerflor vloerbedekkingen zijn geschikt voor al deze uitdagingen:

  • Uitgebreide opties voor alle ruimtes: fitnessruimtes, groepslessen, kleedkamers, enz.
  • Vloeren die een goed veiligheidsniveau bieden voor sporters: de schokabsorberende en grip eigenschappen die nodig zijn in de fitnessruimte.
  • Duurzame vloerbedekkingen: bestand tegen intensief verkeer, zware gewichten en trillingen van de loopband.
  • Stijlvolle producten: een breed scala aan kleuren, designs en de mogelijkheid om designs aan te passen om een uitnodigende omgeving te creëren. 
gerflor-sub-segment-fitness-bloc-1
Gerflor zet zich in voor het milieu
we care / we act

De teams van Gerflor hebben klanten en het milieu altijd centraal gesteld.
Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingselementen zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan, het leven van de gebruikers te vergemakkelijken en hun gezondheid te beschermen. Ze zijn ook milieuvriendelijk, zowel in de manier waarop ze zijn ontworpen als in de opties die beschikbaar zijn aan het einde van hun levensduur.

Ontdek onze beloften
gerflor-img-environnement.jpg
Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.