Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sport-events

Gerflor, partner van de grootste sportevenementen

Als jarenlange federatiepartner ontwerpt Gerflor vloeren die voldoen aan de specifieke eisen van verschillende sportevenementen en -activiteiten, om de prestaties van spelers te verbeteren en tegelijkertijd een hoog veiligheidsniveau te garanderen. Of het nu gaat om de Olympische Spelen of internationale sportwedstrijden, de grootste namen in de sportwereld spelen op onze vloeren!

Aanpassen aan de uitdagingen van de atleten

Dankzij het werk van onze R&D-afdeling slagen wij erin vloeren te ontwerpen die beantwoorden aan de uitdagingen van verschillende sporten. Onze gespecialiseerde vloerbedekkingen bieden een uitstekend prestatieniveau:

  • Verbeterde speelbaarheid dankzij een op maat gemaakt ontwerp en oppervlaktebehandeling.
  • Een hoog niveau van veiligheid en bescherming voor iedereen die erop speelt met vloeren die ontworpen zijn om het risico van trauma's en verwondingen te voorkomen. 
  • Onze vloeren hebben een verbeterde duurzaamheid en blijven na jaren van gebruik even efficiënt.
  • Onze vloeren zijn samengesteld uit gezonde stoffen die luchtvervuiling en de verspreiding van ziektekiemen of virussen beperken. 
gerflor-sport-events-bloc1
Gerflor zet zich in voor het milieu
we care / we act

De teams van Gerflor hebben klanten en het milieu altijd centraal gesteld.
Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingselementen zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan, het leven van de gebruikers te vergemakkelijken en hun gezondheid te beschermen. Ze zijn ook milieuvriendelijk, zowel in de manier waarop ze zijn ontworpen als in de opties die beschikbaar zijn aan het einde van hun levensduur.

Ontdek onze beloften
gerflor-img-environnement.jpg
Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.