Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-sport-indoor

Sportvloeren voor sporthallen

Als jarenlange speler op het gebied van sportvloeren heeft Gerflor producten ontwikkeld die geschikt zijn voor elke sport en voor iedere sportliefhebber. Ons Taraflex-assortiment, dat speciaal is ontworpen voor sporthallen, biedt uitstekende sportprestaties en garandeert tegelijkertijd een goed veiligheidsniveau voor alle soorten sporters.

Alle sportactiviteiten gemakkelijker maken

Op maandag handballers, op dinsdag turners en op woensdag basketballers: gymvloeren moeten voldoen aan de eisen van de verschillende sporten en sporters. Onze speciaal voor sporthallen ontworpen vloeren zijn:

  • Zeer efficiënt voor verschillende sporten: goede energieteruggave, evenwicht tussen slip en grip, verbeterde balstuit.
  • Veiligheid en bescherming voor alle sporters, van kinderen tot oudere atleten: voorkomen van blessures en het verminderen van het risico op directe verwondingen bij vallen, duiken of uitglijden op de vloer. 
  • Duurzame vloeren: 12 jaar garantie op sportprestaties op Taraflex-vloeren
gerflor-sub-segment-sport-indoor-bloc-1
Gerflor zet zich in voor het milieu
we care / we act

De teams van Gerflor hebben klanten en het milieu altijd centraal gesteld.
Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingselementen zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan, het leven van de gebruikers te vergemakkelijken en hun gezondheid te beschermen. Ze zijn ook milieuvriendelijk, zowel in de manier waarop ze zijn ontworpen als in de opties die beschikbaar zijn aan het einde van hun levensduur.

Ontdek onze beloften
gerflor-img-environnement.jpg
Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.