Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
AZ Sint-Elisabeth - Gerflor Benelux
AZ Sint-Elisabeth - Gerflor Benelux

AZ Sint-Elisabeth

Type
Gezondheidszorg
Place
Zottegem, België
Project type
Renovatie
Size
5000m²
Products
Taralay Impression Compact en Mipolam Elegance

Gerflor Taralay Impression Compact: prijsgunstig en oerdegelijk, vindt het AZ Sint-Elisabeth

Aan het middelgrote regionale ziekenhuis in de Oost-Vlaamse gemeente Zottegem is een apart dagziekenhuis verbonden. Het aantal opnames in dit dagziekenhuis is sterk gestegen dankzij de medisch-technologische vooruitgang en betere behandeltechnieken. Jaarlijks worden er nu zelfs meer patiënten dan bij meerdaagse opnames verzorgd.

Voor de tweede keer Gerflor

In het dagziekenhuis komen elke dag ongeveer 80 patiënten over de vloer. Samen met hun familie en het personeel zorgen zij voor heel wat verkeer in de gemeenschappelijk delen en kamers. De vloer moest dus tegen een stootje (en een vlekje) kunnen. “Wij zochten een zachte PVC-vloer die dat aankan, er bovendien mooi uitziet en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding biedt”, zegt Dirk Fonck, Technisch Directeur AZ. De goede ervaring met Gerflor Mipolam in 1993 heeft het AZ Sint-Elisabeth aangezet om opnieuw met Gerflor in zee te gaan. Het nieuwe dagziekenhuis (november 2015) kreeg dus Gerflor Taralay Impression Compact en Mipolam Elegance op een oppervlakte van meer dan 5.000 m2.

Op de vloer:

AZ Sint-Elisabeth - Gerflor Benelux
AZ Sint-Elisabeth - Gerflor Benelux

Budgetvriendelijk

In alle ruimten met veel geloop ligt dus de heterogene Taralay Impression Compact. In de kamers de homogene Mipolam Elegance. Het AZ Sint-Elisabeth hanteerde drie criteria bij de keuze van de vloerbedekking:

  • De prijs: de opeenvolgende uitbreidingen van het AZ Sint-Elisabeth gingen gepaard met een streng budgetbeheer. Daarom moest de prijs kwaliteitverhouding van alle gebruikte producten optimaal zijn.
  • Sobere kleuren.
  • Eenvoudig onderhoud.

Tevreden klant

Een jaar na de ingebruikname van het dagziekenhuis stelt Technisch Directeur Dirk Fonck tevreden vast dat zowel Gerflor Taralay Impression Compact als Gerflor Mipolam Elegance perfect voldoen aan de verwachtingen: “Het onderhoud gebeurt moeiteloos halfdroog met een schrobmachine en wij stellen geen verkleuringen vast bij contact met chemicaliën of geneesmiddelen.”

De pluspunten volgens het AZ Sint- Elisabeth

  • Budgetvriendelijk
  • Degelijkheid
  • Mooie sobere kleuren
  • Gemakkelijk onderhoud
  • Bestand tegen chemicaliën en geneesmiddelen

Relevante artikelen:

Wees als allereerste op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste toegang tot het meest recente nieuws en meer!

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.