Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Bedrijfsrestaurant KPN Gerflor - Gerflor Benelux
Bedrijfsrestaurant KPN Gerflor - Gerflor Benelux
Bedrijfsrestaurant KPN Gerflor - Gerflor Benelux
Bedrijfsrestaurant KPN Gerflor - Gerflor Benelux

KPN bedrijfsrestaurant in kantoorpand

Type
Hospitality / Kantoren
Place
Groningen, Nederland
Project type
Renovatie
Size
180m²
Products
Mipolam Symbioz

Gerflor voorziet bedrijfsrestaurant KPN van mooie vloer

Het kantoorpand van KPN aan de Henri Dunantweg in Groningen onderging de afgelopen tijd een uitgebreide opknapbeurt. In het bedrijfs­ restaurant werd een geheel nieuwe Gerflor-vloer geïnstalleerd.

Gemaakt voor het dagelijks leven

KPN is toonaangevend leverancier van telecommunicatie­ en IT­-diensten in Nederland en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Voor zakelijke klanten verzorgt KPN telecommunicatie­ en IT­oplossingen. Verspreid over Nederland heeft KPN kantoor­panden. Het pand aan de Henri Dunantlaan in Groningen wordt gefaseerd opgeknapt. Birza Projectstoffering uit Groningen kreeg de opdracht alle vloeren te renoveren. Kasper Birza: “De tapijten zijn grondig gereinigd en opgefrist, natuursteen werd gereinigd en gepolijst. De vloer in het bedrijfsrestaurant is echter geheel vervangen. De vorige vloer die gelegd is in 2002 functioneerde eigenlijk nog prima, maar de facilitair beheerder wilde een vloer die eenvoudig te onderhouden is. Wij stelden daarop Mipolam Symbioz voor. Wij hebben positieve ervaringen met deze Gerflor-­vloer; de verhouding prijs­prestatie is erg goed en de vloer voldoet aan alle eisen met betrekking tot onderhoud.”

KPN koos: Mipolam Symbioz

De interieurarchitect kreeg opdracht om een voorstel te doen voor de vloer. Mipolam Symbioz biedt een breed palet aan kleuren en dat maakt het mogelijk om er volop mee te ‘spelen’. De architect werkte twee ontwerpen uit, waarvan er één direct favoriet was: een grote ‘lappendeken’ van vierkante kleurvlakken.

Op de vloer: Mipolam Symbioz van Gerflor, in maar liefst 13 (!) kleuren:
Black Diamond (nr. 6059) ­ Chocolate (nr. 6045) ­ Linen (nr. 6003) ­ Tomato (nr. 6055) ­ Lavender (nr. 6048) ­ Sunset (nr. 6035) ­ Blue Night (nr. 6046) ­ Sea Blue (nr. 6016) ­ Mole (nr. 6034) ­ Grass (nr. 6017) ­ Garden (nr. 6007) ­ Sandstone (nr. 6004) ­ Sunshine (nr. 6032).

Bedrijfsrestaurant KPN Gerflor - Gerflor Benelux
Bedrijfsrestaurant KPN Gerflor - Gerflor Benelux
Bedrijfsrestaurant KPN Gerflor - Gerflor Benelux

Geen sluiting, installatie in het weekend

Birza Projectstoffering kon aan de slag. Bedrijfscateraar Eurest Services wilde het restaurant echter liever niet sluiten. Kasper Birza: “Op vrijdagmiddag, twee uur, dus net na de lunch, gingen we van start. Op zondagmiddag hebben we de nieuwe vloer opgeleverd. Zodat het bedrijfsrestaurant op maandag gewoon weer open kon! Een flinke klus, maar Mipolam Symbioz is een zeer flexibele homogene vloer, die eenvoudig te installeren en te lassen is. Bovendien hebben we veel ervaring met deze vloeren.”

Kleurrijk en onderhoudsarm

Aan de keuze voor Mipolam Symbioz liggen twee redenen ten grondslag. De vloer moest een kleurig geheel worden, zoals ook de oude vloer. Kasper Birza: “De basis van het bedrijfsrestaurant is vrij sober, de vloer zorgt er voor de nodige kleur. Mipolam Symbioz sluit daar perfect op aan. Er zijn dertien verschillende kleuren in de nieuwe vloer verwerkt, wat het tot een fris en uitnodigend geheel maakt.” Daarnaast koos de opdrachtgever nadrukkelijk voor een onderhoudsarme vloer, met de ervaringen van de oude vloer in het achterhoofd, waarbij periodiek polymeren noodzaak was. Mipolam Symbioz is voorzien van de gepatenteerde oppervlaktebehandeling Evercare, die het dagelijks onderhoud eenvoudig maakt, een hoge slijtagebestendigheid heeft en bovendien geen grote onderhoudsbeurten nodig heeft: gedurende de hele technische levensduur hoeft er géén nieuwe beschermlaag aangebracht te worden.

De pluspunten volgens KPN en cateraar Eurest Services

  • Eenvoudig in dagelijks onderhoud
  • Hoge vlekbestendigheid
  • Zeer slijtvast
  • Polymeren niet nodig
  • Mooie uitstraling, keuze uit vele kleuren

Relevante artikelen:

Wees als allereerste op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste toegang tot het meest recente nieuws en meer!

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.