Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-offices

Hoogwaardige vloeren voor kantoorruimtes

Gerflor ontwerpt hoogwaardige vloeren die geschikt zijn voor kantoorruimtes, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Gerflor biedt specifieke oplossingen voor kantoorruimtes, die zorgen voor comfortabele en motiverende werkomgeving. De ruime keuze in ons assortiment zorgt voor de juiste sfeer in elke ruimte!

Zorg voor een comfortabele omgeving voor werknemers

Om het welzijn van werknemers te optimaliseren, bieden wij een reeks innovatieve vloerbedekkingen die zorgen voor een hardwerkende en vriendelijke werksfeer:

  • Innovatieve vloeren met een ruime keuze aan patronen en dessins om kantoorruimtes karakter te geven.
  • Producten met uitstekende akoestische prestaties, die contactgeluiden en voetstappen verminderen voor een geluidloze werksfeer.
  • Gezonde vloerbedekkingen met VOC-emissies die 10 keer lager zijn dan de standaardvereisten, voor een goede luchtkwaliteit binnenshuis.
  • Vloeren die bestand zijn tegen zowel verkeer als krassen dankzij een slijtlaag van uitstekende kwaliteit.
gerflor-sub-segment-offices-bloc-1

Ontdek meer over onze expertise op het gebied van kantoren

Gerflor zet zich in voor het milieu
we care / we act

De teams van Gerflor hebben klanten en het milieu altijd centraal gesteld.
Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingselementen zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan, het leven van de gebruikers te vergemakkelijken en hun gezondheid te beschermen. Ze zijn ook milieuvriendelijk, zowel in de manier waarop ze zijn ontworpen als in de opties die beschikbaar zijn aan het einde van hun levensduur.

Ontdek onze beloften
gerflor-img-environnement.jpg
Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.