Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-administration

Comfortabele vloerbedekkingen voor de entree van een kantoor

Gerflor heeft een uitgebreide geschiedenis in het ontwerpen van een reeks vloerbedekkingen die zowel verwelkomend als comfortabel zijn voor een entreeruimte. Het ontwerp en de ergonomie van een entree is essentieel: want het is de eerste kennismaking van een klant of medewerken met een bedrijf. Geef ze dus een welkom gevoel!

Gegarandeerd goede comfort en lange levensduur

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een comfortabele entreeruimte om de motivatie en werkefficiëntie van uw team te maximaliseren: 

  • Stijlvolle vloeren die een warme werksfeer creëren.
  • Een breed scala van patronen en ontwerpen. 
  • Onze vloeren zorgen voor een rustige akoestische omgeving dankzij de uitstekende geluidsisolatie die contactgeluid en voetstappen vermindert.
  • Een goede luchtkwaliteit binnenshuis dankzij vloerbedekkingen met een lage VOC-uitstoot.
  • Een duurzame vloerkwaliteit dankzij een goede weerstand tegen verkeer, krassen, enz.
  • Lage koolstofimpact met vloeren die gedeeltelijk zijn ontworpen met gerecycleerde materialen, 100% recycleerbaar en in overeenstemming met REACH.  
gerflor-sub-segment-administration-bloc-1

Ontdek meer over onze expertise op het gebied van kantoren

Gerflor zet zich in voor het milieu
we care / we act

De teams van Gerflor hebben klanten en het milieu altijd centraal gesteld.
Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingselementen zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan, het leven van de gebruikers te vergemakkelijken en hun gezondheid te beschermen. Ze zijn ook milieuvriendelijk, zowel in de manier waarop ze zijn ontworpen als in de opties die beschikbaar zijn aan het einde van hun levensduur.

Ontdek onze beloften
gerflor-img-environnement.jpg
Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.