Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-manufacturing-indus

PVC vloer- en wandbekleding voor productiefaciliteiten

Automobiel-, luchtvaart-, textiel-, papierwaren-, kunststofindustrie, enz.: om aan de eisen van uw fabriek te voldoen, ontwerpt Gerflor zeer bestendige vloerbedekkingen en wandbeschermingen. Ons technisch losliggend (lijmvrij) assortiment optimaliseert de productiviteit en het onderhoud van productiefaciliteiten.

Het leven in fabrieken vereenvoudigen

Productiefaciliteiten hebben veel beperkingen: voetgangers of mechanisch verkeer, geluidsoverlast, risico op botsingen, enz. Daarom hebben deze locaties behoefte aan praktische en resistente vloer- en wandbekleding.

  • Gemakkelijk te installeren en te onderhouden: Gerflor's GTI Loose-lay (lijmvrij) assortiment wordt geïnstalleerd op bestaande vloeren als een loose-lay of semi-loose-lay installatie, waardoor productiestilstand tot een minimum wordt beperkt.
  • De weerstand van onze vloeren: ondersteunt alle soorten transport tot 110 Kg/cm².
  • Minder geluidsoverlast door schokken, rondrijden of voetstappen op onze vloeren. 
  • Verbeterde productiviteit en veiligheid in de fabriek dankzij de mogelijkheid om gemakkelijk zones te creëren en te veranderen dankzij de 40 kleuren die in het GTI Max gamma worden aangeboden. 
technical tiles industry

Ontdek meer over onze expertise binnen de industriële sector

Gerflor zet zich in voor het milieu
we care / we act

De teams van Gerflor hebben klanten en het milieu altijd centraal gesteld.
Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingselementen zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan, het leven van de gebruikers te vergemakkelijken en hun gezondheid te beschermen. Ze zijn ook milieuvriendelijk, zowel in de manier waarop ze zijn ontworpen als in de opties die beschikbaar zijn aan het einde van hun levensduur.

Ontdek onze beloften
gerflor-img-environnement.jpg
Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.