Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-life-sciences

Vloeroplossingen voor laboratoria

Farmacie, biotechnologie, cosmetica, laboratoria: Gerflor ontwikkelt technische oplossingen om te voldoen aan de behoeften van fabrikanten in cleanrooms en gecontroleerde omgevingen. Wij ontwerpen vloer- en wandoplossingen die voldoen aan de meest veeleisende internationale normen binnen de sector. 
 

Vloeren die geschikt zijn voor gecontroleerde omgevingen

Voor de inrichting van cleanrooms in farmaceutische en high-tech industrieën, onderzoeks- en microbiologische veiligheidslaboratoria, met strenge eisen op het gebied van contaminatie beheersing, heeft Gerflor vloer- en wandbekleding ontworpen speciaal voor bedrijven binnen de biowetenschappelijke sector die meerdere garanties bieden: 

  • Producten die voldoen aan de internationale normen en aan de eisen van de farmaceutische en high-tech sectoren.
  • Waterdichte producten voor gecontroleerde omgevingen die de controle van deeltjes, chemische en microbiologische besmetting garanderen.
  • Producten die bestand zijn tegen chemische aanvallen, vlekken, ontsmettingsprocedures en slijtage.
  • Gepatenteerde technologieën die de productiviteit verbeteren bij nieuwbouwprojecten, renovaties of wijzigingen van gecontroleerde omgevingen.
  • ESD-vloerbedekkingen voor high-tech industrieën.
  • Als partner van geavanceerde technologische fabrikanten biedt Gerflor het meest uitgebreide assortiment vloer- en wandbekleding op de markt om te voldoen aan de eisen van fabrikanten in de luchtvaart, auto-industrie, halfgeleiders, elektronica, optica, fijnmechanica, enz.: onze ESD-reeksen garanderen de bescherming van producten en mensen in EPA-ruimtes en voldoen aan de meest veeleisende internationale normen van de sector. 
gerflor-sub-segment-life-sciences-bloc-1

Ontdek meer over onze expertise binnen de industriële sector

Gerflor zet zich in voor het milieu
we care / we act

De teams van Gerflor hebben klanten en het milieu altijd centraal gesteld.
Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingselementen zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan, het leven van de gebruikers te vergemakkelijken en hun gezondheid te beschermen. Ze zijn ook milieuvriendelijk, zowel in de manier waarop ze zijn ontworpen als in de opties die beschikbaar zijn aan het einde van hun levensduur.

Ontdek onze beloften
gerflor-img-environnement.jpg
Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.