Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-high-school

Praktische en stijlvolle vloerbedekking voor middelbare scholen en vervolgopleidingen

Gerflor biedt praktische en stijlvolle vloerbedekking voor middelbare scholen en vervolgopleidingen. Van klaslokalen tot de eetzaal en gangen, wij hebben een breed productassortiment (PVC en linoleum) ontworpen om te voldoen aan de eisen van verschillende ruimtes in instellingen.

Vloerbedekkingen die het leven vergemakkelijken

Zeer drukke gangen, scheikundelokalen die worden blootgesteld aan bijtende producten en eetruimtes: om bestand te zijn tegen deze extreme omstandigheden, moeten onze speciaal voor middelbare scholen en vervolgopleidingen ontworpen vloeren uiterst efficiënt zijn:

  • Bestand tegen hoge verkeersintensiteit.
  • Eenvoudig onderhoud dankzij Protecsol en Evercare oppervlaktebehandeling.
  • Geluidscomfort dankzij een goede geluidsisolatie (tot 19 dB).
  • Een stijlvol design met een breed scala aan kleuren en patronen en de mogelijkheid tot maatwerk dankzij digitale bedrukking
gerflor-sub-segment-high-schools-bloc-1
Gerflor zet zich in voor het milieu
we care / we act

De teams van Gerflor hebben klanten en het milieu altijd centraal gesteld.
Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingselementen zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan, het leven van de gebruikers te vergemakkelijken en hun gezondheid te beschermen. Ze zijn ook milieuvriendelijk, zowel in de manier waarop ze zijn ontworpen als in de opties die beschikbaar zijn aan het einde van hun levensduur.

Ontdek onze beloften
gerflor-img-environnement.jpg
Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.