Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-segment-primary-school

Vloerbedekkingsproducten geschikt voor basisscholen

Als jarenlange partner in het onderwijs heeft Gerflor vloerbedekkingsproducten ontworpen die perfect geschikt zijn voor basisscholen. Wat maakt onze vloerbedekkingen zo bijzonder? Ons brede assortiment stelt ons in staat om aan alle eisen voor schoolruimtes te voldoen.

Praktische en comfortabele vloeren

Met ons assortiment vloer- en wandbekleding (PVC en Linoleum), dat speciaal is ontworpen voor basisscholen, kunnen wij voldoen aan de eisen van leerlingen, leraren en overig personeel:

  • Onderhoudsvriendelijke vloerbedekkingen met hoogwaardige oppervlaktebehandelingen, waardoor de onderhoudskosten laag blijven.
  • Goede binnenluchtkwaliteit wordt gegarandeerd doordat de vloerbedekkingen een A+ classificatie hebben en een lage VOC-uitstoot.
  • Goed akoestisch comfort dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen van de vloerbedekking.
  • Bestand tegen zwaar verkeer dankzij robuuste vloereigenschappen.
gerflor-sub-segment-primary-school-bloc-1
Gerflor zet zich in voor het milieu
we care / we act

De teams van Gerflor hebben klanten en het milieu altijd centraal gesteld.
Onze vloerbedekkingen, wandoplossingen en afwerkingselementen zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan, het leven van de gebruikers te vergemakkelijken en hun gezondheid te beschermen. Ze zijn ook milieuvriendelijk, zowel in de manier waarop ze zijn ontworpen als in de opties die beschikbaar zijn aan het einde van hun levensduur.

Ontdek onze beloften
gerflor-img-environnement.jpg
Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.