Geselecteerde documenten

Ontvang direct per e-mail alle documenten die u hebt geselecteerd.

0
Uw selectie van documenten
PROJECTEN DienstenNieuwsGerflor Benelux verwelkomt Nicolas Lebrun als nieuwe collega
29.04.2021

Gerflor Benelux verwelkomt Nicolas Lebrun als nieuwe collega

Nicolas Lebrun

Gerflor Benelux mocht recent nieuwe collega Nicolas Lebrun verwelkomen. Na het doorlopen van het introductietraject, waar hij momenteel mee bezig is, wordt Nicolas de nieuwe accountmanager voor Brussel en omgeving. Aangezien telewerk nog altijd de norm is en een kennismaking in levenden lijve wellicht nog even op zich zal laten wachten, nemen we graag even de moeite om hem aan u voor te stellen.

Welkom bij Gerflor Benelux, Nicolas! Kan je jezelf kort even voorstellen?

“Bedankt. Ik ben Nicolas Lebrun, 32 jaar en ik woon samen met mijn vrouw en dochtertje in Hélécine, een klein dorpje in Waals-Brabant.”

Kan je even vertellen hoe je professionele loopbaan er tot dusver uitzag?

“Ik begon mijn professionele carrière bij Decathlon, waar ik twee jaar lang de leiding had over een afdeling in een van de vele winkels. Daarna was ik bijna vijf jaar werkzaam als verkoopmanager bij een bedrijf gespecialiseerd in sportartikelen en de inrichting van sportzalen.”

Waarom koos je ervoor bij Gerflor Benelux te gaan werken?

“Gerflor is ten eerste een multispecialistische groep met wereldfaam die bovendien waarden nastreeft waarin ik me helemaal kan vinden: respect, durf, klantvriendelijkheid en zin voor partnerschap. Het bedrijf biedt daarnaast een innovatieve totaaloplossing die de behoeften van de klant helemaal vervult, wat ik essentieel vind. Het zegt ook genoeg dat het bedrijf de vloeren levert voor de Olympische Spelen. Dat is toch een verwezenlijking waar het trots op mag zijn. Ten slotte zag ik ook veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.”

Wat verwacht je van je nieuwe job? Wat hoop je te bereiken?

“Ik hoop me snel te integreren in het Benelux-verkoopteam en zo snel mogelijk autonoom mijn job te kunnen uitvoeren zodat ik de voordelen van Gerflor snel kan gaan verkondigen in het veld en de innovatieve oplossingen aan de man kan gaan brengen in de vele projecten die de hoofdstad en omgeving rijk zijn.”

Er zijn leukere momenten om te starten met een nieuwe job dan midden in een coronacrisis. Hoe ervaar je dat? Wat lijken jou de grootste nadelen?

“Ik houd van uitdagingen en het wisselen van baan tijdens de COVID-crisis maakt me niet bang. Weliswaar zal menselijk contact in het begin minder aanwezig zijn, dat voel ik nu al in mijn opleiding en dat is natuurlijk jammer. Maar er zijn vandaag zoveel digitale middelen om toch vlot te communiceren, dat ik me er ook geen zorgen in maak.”

Tot slot: aan wat besteed jij je tijd het liefst als je niet aan het werk bent?

“Ik ben sporter in hart en nieren; ik doe aan hardlopen en tennis. Daarnaast houden we er met ons gezin ook van te reizen en nieuwe culturen te ontdekken.”

Wij hebben er duidelijk een fijne collega bij. Veel succes, Nicolas!

“Bedankt!”