Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Blauw, de kleur van sereniteit

Blauw maakt vrolijk en kalmeert tegelijk: een eindeloze lijst tinten om uit te kiezen afhankelijk van onze bui en onze fantasie. De Egyptenaren noemen blauw de kleur van de goden, het is een zuivere en stijlvolle kleur. Het heeft vele verschillende, ongelooflijk subtiele tinten die het gevoel dat een omgeving oproept onder invloed van het licht compleet kunnen veranderen. 

Design
gerflor-trends-blue-image-1

Blauw heeft vele tinten en is een verrijking voor moderne interieurs  
Als een knipoog naar de bekende blauwe daken van Santorini gaat deze tint perfect samen met bijvoorbeeld helder wit. Wanneer je er accenten van oker of mosterdgeel aan toevoegt, krijgt blauw een verbluffende dimensie in een interieurontwerp. 

gerflor-trends-blue-image-2

Ontdek andere designtrends

Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.