Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-image--trend-timber-camp-1_0.jpg

Ervaar de natuur met Timber Camp

Bij Timber Camp gaat het om de kunst van het combineren van vintage met modern, en van verschillende materialen. In de accessoires en inrichting komen drie groepen samen: hout, leer en beton. 

Design
gerflor-image-timber-camp-trends-1

Warme en neutrale kleuren hebben meestal de voorkeur in huizen in industriële stijl, die vaak groot en open zijn 
Deze tinten helpen visuele warmte te creëren in zones die anders overheerst zouden worden door de kille uitstraling van metalen leidingen en bedrading. Grijstinten doen het hier heel goed. Hout en beton vormen een uitstekende combinatie met de Timber Camp-trend. 

Ontdek meer over onze andere designtrends

Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.