Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-image-trend-materico-1_0.jpg

Materico, voor een beeldende architecturale ruimte

De nieuwe Materico-trend is een onuitputtelijke bron van inspiratie die nieuwe materialen introduceert die de sfeer van onze interieurs totaal veranderen. Graniet, terrazzo, beton… In 2021 verschenen deze materialen voor het eerst in onze op cocooning ingerichte huizen, met aardse en mediterrane kleuren.  

Design
gerflor-image-materico-trends

De trend wordt gekenmerkt door natuurlijke, persoonlijke en intense kleuren. 
De kleur terracotta verleent kamers met zijn diepte bijzonder veel karakter. Soms hoeft maar één muur in deze kleur te worden geschilderd om een echte Materico-sfeer te creëren. Tinten goud zouden het licht pakken en verspreiden. 

gerflor-materico-trends-image-2

Ontdek andere designtrends

Gerflor staat klaar voor u
Service

Hebt u een vraag of advies nodig over een project? Neem dan contact op met Gerflor voor klantspecifieke ondersteuning. 

Neem contact op
service

Meer over Gerflor

Al meer dan 80 jaar ontwerpt, produceert en verkoopt de Gerflor Groep innovatieve, decoratieve en milieuvriendelijke oplossingen voor vinyl en LVT-vloeren, linoleum, wandbekleding en toegankelijkheid, veiligheidsvloeren, antistatische vloeren van installatie tot afwerking voor professionals en particulieren.

Een assortiment dat voldoet aan de specifieke eisen van elke markttoepassing: commercieel, onderwijs, gezondheidszorg, sport (gymzaal en buitenspeelruimtes) en zelfs woongebouwen. Voor nog meer inspiratie, welzijn, veiligheid, prestaties en rendement op investering.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.